A Riello új Sentryum modelljei 120kVA teljesítményig

Riello Sentryum szünetmentes tápegységek

Az új gépekbe olyan fejlett megoldások kerültek, mint a kétmagos DSP mikroprocesszorok, háromszintű inverter áramkörök és rezonanciavezérlés.

A Riello UPS bejelentette, hogy új 60, 80, 100 és 120 kVA-s modellekkel bővül a Sentryum termékcsalád. Háromfázisú bemenettel és kimenettel, egységnyi névleges teljesítménytényezővel és online kettős konverziós technológiával.

A legmodernebb technológiákkal és alkatrészekkel tervezett és gyártott gépek előnyös jellemzi maximális védelmet biztosítanak a kritikus fogyasztók számára, minimálisra csökkentik a mögöttes rendszerekre gyakorolt hatást és optimalizálják az energiahatékonyságot.

120kVA teljesítmény Sentryum szünetmentes tápegység

A Sentryum ideális megoldásnak bizonyult olyan létesítményekben, ahol korlátozott az elektromos hálózat elérhetősége. Az UPS vezérlőrendszere a kimeneti feszültség harmonikus torzítását lineáris ellenállásos terheléseknél 1% alá, nemlineáris terheléseknél 1,5% alá csökkenti.

Az elosztott párhuzamos konfiguráció lehetővé teszi akár 8 egység csatlakoztatását redundáns (N+1) vagy nagyobb kapacitású párhuzamos rendszer kialakításához, kivételes bővíthetőséget kínálva. Az UPS párhuzamosan működik akkor is, ha a csatlakozókábel megszakad (zárt hurok).

A Sentryum modelleket akkreditált külső laboratóriumok által tanúsított szeizmikus teszteknek vetették alá, amelyek garantálják, hogy kompatibilisek az ICC ES AC156 (2020) szabvány szerinti szeizmikus megfelelést igénylő rendszerekkel.

Minden modell fel van szerelve a Smart Battery Management rendszerrel is, amely egy sor funkciót kínál az akkumulátorok kezeléséhez és optimalizálásához az optimális kihasználása és az élettartam meghosszabbítása érdekében.

A Sentryum színes érintőképernyővel van felszerelve, amely lehetővé teszi az UPS-rel kapcsolatos összes információ egyszerű és gyors megtekintését.