Multi Power2 az új generációs moduláris UPS

Multi Power2 szünetmentes tápegység

A Riello UPS bemutatja a modern adatközponti infrastruktúrákhoz kifejlesztett Multi Power2-t amely intelligensebben skálázható és energiahatékonyság szempontjából fentarthatóbb tápellátást biztosít.

A digitalizáció, például a dolgok internete (IoT) és a közösségi média térnyerése a generált és tárolt adatok exponenciális növekedéséhez vezetett világszerte. Az adatmennyiség ilyen megugrása növelte a keresletet az adatközponti infrastruktúrák iránti (amelyek elengedhetetlenek a számítási teljesítményhez, a tároláshoz és a hálózati kapacitásokhoz), továbbá ösztönözte az invesztíciókat az energiahatékonyság növelését, a költségek csökkentését és a teljesítmény javítását célzó új technológiák és innovációk kifejlesztése iránt.

A Multi Power2 a Multi Power moduláris UPS továbbfejlesztése, amely nagyobb teljesítménysűrűséget, a meglévő és új telepítésekhez egyszerűbb integrációt, továbbá fokozott működési hatékonyságot és globális rugalmasságot kínál.

Multi Power2 moduláris szünetmentes tápegység

A Multi Power2 rendkívül rugalmas moduláris tápellátási megoldást kínál, amely minden üzemállapotban biztosítja az üzletmenet folytonosságát, és munden szempontból előrelépést jelent, az egyedi teljesítmény moduloktól a teljes UPS rendszerarchitektúrán át, a Riello UPS által kifejlesztett smart moduláris architektúráig (SMA), amely egy új, az UPS-komponensek közötti mély együttműködésre összpontosító tervezési megközelítés eredménye.

A legújabb szilícium-karbid technológián (SiC) alapuló új teljesítménymodulok páratlan, akár 98,1%-os hatékonyságot érnek el az ON LINE kettős konverziós működés során, így biztosítják a legmagasabb szintű tápellátást a kritikus berendezések számára, miközben minimalizálják a működési költségeket és az energiaveszteséget, valamint csökkentik a hűtési igényeket,és kompaktabb, megbízhatóbb, robusztusabb megoldásokat tesz lehetővé.

Az MP2 szekrény legfeljebb nyolc modult fogadhat, míg az M2S legfeljebb 30 modult fogad (az igényelt teljesítmény- és redundancia követelményeknek megfelelően). A modulokat úgy tervezték, hogy teljesen függetlenek, üzem közben cserélhetőek, mechanikusan elkülönítve legyenek a rendszer általános megbízhatóságának garantálása érdekében, és szelektív leválasztással rendelkeznek mind a bemeneti, mind a kimeneti oldalon.

A Riello UPS Multi Power moduláris termékcsaládja közel egy évtizede hatékonyan védi a kritikus alkalmazások tápellátását világszerte: a Multi Power2-vel eljött az ideje egy új adatközponti tápegység-fejlesztésnek, amely nemcsak magas szintű általános teljesítményt biztosít, hanem az UPS hatékonyság mércéje – OKOS, MÉRETEZHETŐ, FENNTARTHATÓ védelem a Riello UPS-től.