NextEnergy: új 800 kVA-s modellel bővült a választék

800kVA teljesítményű NextEnergy szünetmentes tápegység

Maximális védelem a kritikus alkalmazások számára, már 6,4MW teljesítményig.

A nap mint nap feldolgozott és tárolt digitális információ mennyisége drámaian növekszik, és úgy tűnik, hogy az új digitális szolgáltatások bevezetése exponenciálisan növekszik. Ezért az adatközpontoknak méretezhetőnek és rugalmasnak kell lenniük, és alkalmazkodniuk kell ezekhez a változó igényekhez.

A NextEnergy új, 800 kVA-s modellje – két vagy négy kapcsolóval is elérhető –, ideális az egyre nagyobb kritikus terhelések táplálására, mint például adatközpontok (hyperscale, kolokációs), kórházak, közlekedés, telekommunikáció, ipar, bankok, pénzügyi és biztosítási központok vagy bármely más hatalmas, üzleti szempontból kritikus infrastruktúra.

A teljes NextEnergy szünetmentes termékcsaládot a legkorszerűbb komponensek és a legújabb technológiák felhasználásával tervezték, online kettős konverziós transzformátor nélküli felépítéssel, így biztosítva a maximális hatékonyságot, megbízhatóságot és az áramellátás folyamatosságát.

A kis UPS helyigény, az egyszerű alsó-felső csatlakozás és az összes karbantartási tevékenység szemből történő elvégezhetősége biztosítja az optimális helykihasználást, és lehetővé teszi az egymásnak háttal vagy a falhoz történő elhelyezést. Ezek a tulajdonságok elengedhetetlenek minden olyan alkalmazáshoz, ahol helyszűke van, vagy az olyan cégek számára, amelyek rendszereik gyors frissítését tervezik, hogy lépést tartsanak a védendő fogyasztók növekvő teljesítményével. A NextEnergy működhet nulla vezetővel vagy anélkül, ezért alkalmas olyan alkalmazásokhoz, ahol nincs szükség nulla vezetőre, mint például sok modern adatközpont.

A kategóriájában kiemelkedő színvonal, például maximális teljesítménytényezővel, 40 °C alatt teljesítménycsökkentés nélküli terhelhetőséggel, magas hatásfokkal (akár 97% kettős konverziós módban (ON LINE), és akár 99% ECO üzemmódban), ACTIVE ECO vagy SMART ACTIVE működési móddal, a NextEnergy egy magasabb szinten újradefiniálja az biztonsági áramellátási megoldásokat.