Riello Sentryum Rack: moduláris UPS ipari környezetbe

Sentryum Rack szünetmentes tápegység

A Riello UPS bemutatta a Sentryum Rack szünetmentes tápegység sorozatot, az új moduláris termékcsaládot.

A Sentryum Rack sorozat 20 kVA / kW teljesítményű modulokból épül fel, és 20-160 kVA / kW teljesítménytartományban érhető el. A moduláris rendszer kimenete egyfázisú vagy háromfázisú konfiguráció lehet. A Sentryum Rack a rendszer maximális rugalmasságát garantálja, köszönhetően a bármilyen áramellátó hálózathoz való kiváló alkalmazkodóképességének és a plug & play telepíthetőségnek, amely nem igényel speciális beállításokat vagy kezelői beavatkozást.

Az egyes modulok, amelyek lehetnek egyfázisúak SRM (Sentryum Rack Single phase) és háromfázisúak SRT (Sentryum Rack Three-phase) is, kompatibilisek az informatikai és az ipari területeken széles körben használt normál szabványos 19”-os szekrényekkel. A Sentryum Rack szekrényekbe (kapcsolópanellel szerelve) 3 db 20 kVA/kW teljesítményű modul építhető be, amely 60kVA/kW teljesítményt jelent, több szekrény párhuzamos összekapcsolásával pedig összesen 160 kVA/kW teljesítmény érhető el.

Sentryum Rack moduláris szünetmentes tápegység

„Kutatási és fejlesztési részlegünk a legmodernebb technológiákat és alkatrészeket használta az új Sentryum Rack termékcsalád tervezésénél és kivitelezésénél. Ez lehetővé tette számunkra, hogy az előző generációhoz képest jobb terméket fejlesszünk ki mind az energiahatékonyság, mind az általános teljesítmény szempontjából” – nyilatkozta Luigi Ferrari, a Riello UPS műszaki marketing- és termékmenedzsere.

A hálózati csatlakozások erős Harting-kábelek és Plug & Play csatlakozók segítségével történik, amelyek kifejezetten zord ipari környezetben való működésre szolgálnak, de ugyanakkor használatuk során egyszerűséget és biztonságot garantálnak . A modulok csatlakozófelülete úgy van elrendezve, hogy a kommunikációs jelek csatlakozásai el vannak szigetelve és el vannak választva az erősáramú (bemenet, kimenet, bypass áramkör, akkumulátor) csatlakozóktól, így biztosítva a teljes védettséget a táphálózat által keltett zavarokkal szemben.

A Sentryum Rack emellett nagy rugalmasságot és egyszerű kezelhetőséget nyújt a modul karbantartási vagy cserefázisa során, továbbá akkor is, ha egy újabb UPS modullal akarjuk növelni a rendszer rendelkezésre álló teljesítményét vagy redundanciáját.