A Riello UPS bejelentette, hogy új kompakt készülékekkel bővítette a moduláris, adatközpontok biztonsági áramellátására kifejlesztett Multi Power termékcsaládját.

A háromfázisú szünetmentes áramforrások legújabb technológiáinak folyamatos kutatása, két új, 15 és 25 kW-os teljesítménymodult eredményezett, melyek ötvözik az eddigi 25 és 42 kW-os teljesítménymodulok előnyös tulajdonságait.

Ezekkel az újabb modellekkel is elérhető a 96,5% feletti hatásfok online kettős konverziós működési módban, mely lehetővé teszi az energia megtakarítást, de fenntartja a magas szintű megbízhatóságot és rendelkezésre állást.

Az új MPX készülékek 15 - 75 kW, illetve 25 - 125 kW teljesítménytartományban skálázható. Ráadásul négy MPX készülék párhuzamosan kapcsolható, ami további bővítési lehetőséget jelent 300kW illetve 500kW teljesítményig.

Az MPW és MPX power modulok tervezése során a legmegbízhatóbb élvonalbeli teljesítményelektronikai komponenseket kerültek kiválasztásra. Már a komponensek tervezési fázisában együttműködtünk közvetlenül a gyártókkal, hogy maximálisan kihasználhassuk az innovatív vezérlési technológiák jelentette előnyöket. Így a Multi Power család a legmagasabb technológiai színvonalat képviseli és maximális rendelkezésre állást garantál a kritikus alkalmazások részére.