A kompakt, mégis erőteljes 5-10 kVA-es STW sorozat tökéletesen védelmet biztosít a távközlési hálózatok, az informatikai rendszerek vagy a vészvilágítás részére.

A legújabb Riello UPS szünetmentes tápegység család, ötvözi a kivételes megbízhatóságot és hatékonyságot a kompakt felépítéseel.

A cosφ=1 teljesítménytényezőjű Sentinel Tower (STW) 5-6 kVA-os verziókban egyfázisú bemenettel és kimenettel kapható, a 8-10 kVA-os modellek viszont egy / három fázisú bemenettel és egyfázisú kimenettel rendelkeznek.

Legfeljebb 3 STW működhet párhuzamosan, mely egyszerű teljesítmény bővítést, vagy redundancia biztosítást tesz lehetővé. Ez a tulajdonság ideális választássá tesz a kritikus felszerelések és eszközök védelmére olyan területeken, mint az egészségügy, a pénzügyek és a tömegközlekedés. 

Mindegyik változat fejlett, online kettős konverziós UPS technológiát és három szintű invertert használ, amely akár 95% -os működési hatásfokot is lehetővé tesz. A bemeneti és kimeneti szűrők megóvják a terhelést a hálózati zavaroktól és a villámoktól is.

A felhasználók a működési módok teljes skálájából választhatnak a hatékonyság vagy biztonság növelése érdekében, ideértve az Eco módot is, amely akár 98% -os működési hatékonyságot eredményez.

Az STW automatikus és a kézi akkumulátor tesztelési funkciókkal is rendelkezik, míg a hosszabb autonómiát igénylő alkalmazásokhoz hosszú futásidőre felkészített (ER) verziók kaphatók, megnövelt kapacitású 6A akkumulátortöltővel.

A Sentinel Tower kerekekkel, valamint számos USB csatlakozóval és kommunikációs porttal van felszerelve, új és továbbfejlesztett LCD kijelzővel és kezelőpanellel rendelkezik.