A Riello bemutatta az új Sentinel Rack szünetmentes áramforrás családot, mellyel bővül az IT és hálózati alkalmazások számára nyújtott kínálata. A népszerű Sentinel Pro család rack szekrénybe telepíthető változata kettős konverziós technológiával működik, mely a legmagasabb szintű rendelkezésre állást és megbízhatóságot jelenti. 

A Sentinel Rack 1500VA és 3000VA teljesítményű modelljei erős akkumulátortöltővel rendelkeznek, és rendkívül kompakt méretű megoldást nyújtanak, a manapság elérhető átlagos eszközökhöz képest. A mélysége csupán 380mm, így könnyen telepíthető a kisebb kommunikációs fali szekrényekbe. ezeket a tulajdonságokat csak tovább erősíti 0,9 kimeneti fázistényező, és stabilizált szinuszos kimeneti feszültség. 

Ezek a sajátosságok teszik a megbízhatóság és az áramellátás biztonsága szempontjából a Sentinel Rack családot ideális megoldássá valamennyi rack felhasználó számára, azoknál a kritikus alkalmazásoknál - például hang és adat átvitel -, ahol a kis méret lényeges, és az adatvesztés megengedhetetlen.