A Riello UPS továbbfejlesztette a Multi Power családot, új funkciókkal látva el a terméket. A Multi Power egyre inkább alkalmassá válik, bármilyen speciális igény kielégítésére, a különleges elvárásokat támasztó adatközponti környezetben.

A Multi Power kínálata mostantól az alábbiakat is tartalmazza:

  • 25kW teljesítményű Power Module
  • Energy Saving funkció

PM25 Power Module és a hozzá tartozó PWC 130 szekrény (5x PM25)

A PM25 a hozzá tartozó PWC 130 elnevezésű szekrénnyel használható, mely öt PM25 befogadására alkalmas (125kW). Maximum négy darab szekrény kapcsolható párhuzamosan, így a kapacitás és a redundancia 125kW és 500kW között tetszőlegesen növelhető. A kulcsfontosságú komponensek, mint a felhasználói felület (kijelző és kommunikációs csatlakozók) pontosan megegyeznek a már eddig is elérhető PM42 Power Module és a hozzá tartozó teljesítmény vagy kombinált szekrények esetében.

Energy Saving funkció

A most implementált „Energy Saving” funkció, egy választható működési mód valamennyi Multi Power megoldás esetében (teljesítmény vagy kombinált szekrény, PM25 vagy PM42 modulokkal).  Az UPS továbbra is a legmagasabb szintű védelmet nyújtja, megtartva az online működési módot (az inverter táplálja a fogyasztókat) és garantálja a beállított redundancia szintet. Azonban a terhelés nagyságának függvényében, a vezérlő csak a feltétlenül szükséges számú power modult aktiválja, és ezáltal éri el a lehető legmagasabb hatásfokot.